Romans


Naast mijn hobby Fotografie, hou ik me ook bezig met het schrijven van romans.

Hieronder staan een drietal titels die zijn uitgegeven. De fotoboeken heb ik voor mezelf gemaakt.

Een Reis en het Geheim van onze Aarde

ISBN 978 94 644 8793 0

As Brenda, de vriendin van Wouter Maarsseveen hun relatie heeft verbroken, nadat hij een stomme streek heeft uitgehaald, gaat hij een reis maken dwars door Europa.

Op deze reis ontmoet hij een aantal  interessante personen en dringt het langzaam tot hem door dat zijn vriendin gelijk heeft en dat we niet zorgvuldig omspringen met onze aarde.

Op zijn eindbestemming in Portugal helpt hij een oude vrouw.

Deze vrouw vertrouwt hem een groot geheim toe, waarvan het gerucht al meer dan een eeuw de ronde doet, en al die tijd in het bezit van haar familie is.

Maar er zijn onvermoede krachten die absoluut niet willen dat dit geheim in de openbaarheid komt en nemen hem daarom in gijzeling.

 

 

Mijnheer, het is de ketting

ISBN 978 94 021 8697 0

Wat voor zin heeft het leven nog als je de komende twintig jaar in een kleine cel wordt opgesloten?

Durk Boonstra zit in de gevangenis en is veroordeeld tot twintig jaar celstraf voor aanranding en poging tot moord op een minderjarig meisje dat in coma in het ziekenhuis ligt.

Hoewel hij altijd heeft beweerd onschuldig te zijn liegen de bewijzen er niet om. Bijna iedereen in zijn omgeving laat hem dan ook vallen.

Maar dan duikt er uit totaal onverwachte hoek hulp op. Maar wat zijn de motieven achter die hulp, is die oprecht of zitten er heel andere bedoelingen achter?

 

 

Het Lot van de  Leeuwerik

ISBN 978 94 649  2980 5

Op het moment dat twee jonge mensen in aanwezigheid van familie en vrienden elkaar een belofte doen, Bedenkt de journalist Brent van Roemburg dat hij de enige van de aanwezige gasten is die weet hoe het lot van veel verschillende mensen deze twee geliefden bij elkaar heeft gebracht.

Hij besluit dat het zo goed is en dat hij die kennis nooit met iemand zal delen.

 

U, de lezer vormt hierop de enige uitzondering.

 

 Fotoboeken

Tijdens onze vele wandelingen in de omgeving heb ik foto's gemaakt van alles wat we in en rond het Reestdal tegenkwamen. Hiervan heb ik een Fotoboek samengesteld.

 

Hieronder een paar van de 80 pagina's uit het boekIedere herfst gaan we het bos in om Paddenstoelen te zoeken en te fotograferen. We bezoeken dan bijv. het Staphorsterbos, het Voorsterbos, het Bergerbos, buitenplaats Bakkeveen, het Waterloopbos e.d.

 

Hieronder staan een aantal pagina's uit het boekVogels zijn er in vele soorten, of ze nu zwemmen, lopen of vliegen, het blijven fascinerende dieren. 

 

Voor een overzicht van de foto's in het boek, zie mijn portfolio op deze site


Dit boek lat zien wat wij mensen zoal maken en achterlaten in ons leven.

 

Hieronder een paar pagina's uit het boek.